RevitaCell - De nummer 1 Revitive concurrent uit Australië van het gerenomeerde merk Athena

RevitaCell Revitive IX
Intensiteit Niveaus: 1-99 1-99
Stimulatie Technologie: EMS EMS
Variabele Golfvormen 16 15
Thermisch verwarmde voetzolen 3 standen (37°C, 40,5°C, 45,5°C) Nee
Controlepaneel: Digitale display en een drukknop bediening Digitale display en een drukknop bediening
Timer: 1-60 minuten 1-30 minuti
Afstandsbediening: Ja Ja
Batterijvoeding: Ja Nee
Elektrodeviltjes voor het lichaam: 2 paar 2 paar
Garantie: 2 jaar 2 jaar
Prezzo di listino €320 €289
Stroomvoorziening 12V (Netspanning), 6V (4 x 1.5 AA Batterijen)
EMS Golfvormen 16
Programma Standen Automatisch/Handmatig
Intensiteit Niveaus 1-99
Timer 1 - 60 minuten
Controlepaneel Digitale display en een drukknop bediening
Afstandsbediening Ja
Thermische Verhitting Functie 3 standen (37°C, 40,5°C, 45,5°C)
Elektrodeviltjes voor het lichaam 2 paar
Afmetingen van het product 396x97x371 mm
Gewicht van het product 2.4kg

Stimuleert de bloedcirculatie

Slechte bloedcirculatie is een veelvoorkomend probleem bij ouderen en bij mensen die lijden aan medische aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk. Deze groep is vaak niet in staat om deel te nemen aan conventionele oefeningen. De EMS-technologie achter RevitaCell heeft aangetoond dat het de bloedcirculatie viermaal stimuleert om trombose en langdurige inactiviteit, wat stijfheid en zwellingen kan veroorzaken, te verminderen en de themische verhittingsfunctie op de voetzolen ondersteund dit effect en biedt hulp aan bij bloedsomloop problemen.

Verlicht pijn & zwellingen

Zwellingen worden vaak veroorzaakt door slecht circulatie van het bloed en kunnen op hun beurt leiden tot pijn in de gezwollen gebieden. Dankzij RevitaCell kunt u het optreden van pijn en zwelling verminderen en uw mobiliteit en uw bewegingsbereik te verhogen door de effecten van elektrische spierstimulatie.

Verminder Krampen & Ongemak

Als u gevoelig bent voor krampen en pijn in de benen dan kan een betere doorbloeding helpen bij het verbeteren van deze problemen. RevitaCell maakt gebruik van kalmerende elektrische spierstimulatie om de bloedstroom te verhogen in de benen en krampen en pijn tegen te gaan door middel van consequent gebruik.

Geavanceerde EMS Technologie

Elektrische spierstimulatie (EMS) technologie induceert reflex spiercontracties in de onderbenen en voeten om de circulatie van het bloed te bevorderen en ontspant de spieren. EMS is een wetenschappelijk bewezen technologie die de natuurlijke neuromusculaire signalen van ons lichaam nabootst zodat de spierstimulatie wordt geactiveerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie, flexibiliteit en spierkracht gestimuleerd.

16 Gevarieerde Spierstimulatie Golfvormen

Doordat een groot aantal verschillende golfvormen het doelgebied stimuleert wordt er bij iedere sessie conditionering (of gewenning waarbij de spieren gewend raken aan steeds dezelfde contractie en de effecten van de stimulatie met de tijd afnemen) vermeden door de spierstimulatie en bloedsomloop te ondersteunen. U kunt kiezen voor de automatische stand die je meeneemt door alle 16 golfvormen of de handmatige modus activeren en aan te passen aan uw eigen gewenste golfvorm.

Elektrodeviltjes voor het lichaam

Extra Elektrodeviltjes kunnen u helpen om ook andere delen van uw lichaam op hetzelfde moment te stimuleren zoals de schouders, armen en rug. Zo kunt u doelgericht al uw probleemgebieden met slechts 30 minuten per dag kalmeren.

ONTWIKKELD & GETEST DOOR TOONAANGEVENDE INSTELLINGEN

Het is klinisch bewezen dat Revitive de bloedstroom viermaal stimuleert in de benen en zo bloedsophoping tegengaat in de ledematen bij gevolg van langdurige inactiviteit

Aanbevolen verkoopprijs: €320
INTRODUCTIE AANBIEDING: €225

HET AANBOD STOPT IN

LEVERING VANAF MEI-JUNI

VOORDEELPAKKET 50% KORTING
FLEXABS + FLEXBODY
€290 €145