WAT IS FLEXTONE?

FlexTone- de concurrent van de Slendertone uit Australië.
Hetzelfde product, betere prijs.
Zoals u zag op televisie

_27652167_edited

De meest effectieve verstevigingsriem voor een strakkere buik in 4 weken

Flex Tone gebruikt de klinisch bewezen technologie EMS (Elektrische Musculaire Stimulatie) om u te helpen uw buik steviger te maken en te vormen naar het perfecte lichaam dat u altijd al wilde.

Door onvrijwillige buikstimulatie en zijn draadloze ontwerp, kunt u uw romp moeiteloos trainen wanneer u maar wilt. Na al 4 weken van consequent gebruik, zult u merken dat u stevigere buikspieren en een strakkere buik heeft.

HOE WERKT EMS TECHNOLOGIE

De wetenschap achter Flex Tone

FlexTone gebruikt de geavanceerde Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) technologie om onvrijwillige spiercontracties op te wekken om alle vier de groepen van uw buikspieren op een effectieve manier te versterken. EMS is een wetenschappelijk bewezen technologie die de natuurlijke, neuromusculaire reactie van uw lichaam imiteert door elektrische signalen door de elektroden op de Flex Tone te sturen om neurologische signalen te stimuleren spieren te laten trillen en te spannen in het gebied dat u wilt aanpakken. Hierdoor kunt u effectief probleemgebieden aanpakken en een einde maken aan flubberbuiken en de ‘muffin tops’ boven de broekrand om een slanker en beter gevormde taille te krijgen.

EMS romp training voorkomt lage rugpijn

Huidig onderzoek laat zien dat regelmatige training van de romp, ter ondersteuning van de lage rug- en bilspieren een belangrijke rol speelt in het voorkomen van lage-rugpijn. Stabiliteitstraining van de romp kan de functionering verbeteren van mensen van alle leeftijden, zowel bij het uitvoeren van alledaagse taken als bij atletisch veeleisende activiteiten.

In klinisch onderzoek is vastgesteld dat de rol van Neuromusculaire Elektrische Stimulatie (NMES) om veilige en effectieve spiercontracties op te wekken in de lagere buikspieren een cruciale factor is voor een effectieve training om de romp te versterken. U kunt uw romp altijd moeiteloos trainen, waar u ook maar wilt. Na al 4 weken van regelmatig gebruik, zult u merken strakkere buikspieren te hebben en een dunnere buik.

ECHTE RESULTATEN VAN EMS TRAINING

Klinisch bewezen dat het de buik binnen 4-6 weken dunner maakt

EMS technologie wordt al meer dan 40 jaar gebruikt door ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapeuten wereldwijd om spieren te versterken en te rehabiliteren. EMS Training Systems zijn klinisch bewezen en garanderen spierversterkende resultaten.

58%

van de gebruikers gaf een een toename aan van de kracht van hun buikspieren

Gebruikers zien STRAKKERE, PLATTERE BUIKSPIEREN binnen slechts 4 weken

FlexTone gebruikt de klinisch bewezen geavanceerde EMS technologie, ondersteund door echte gegevens en echte feedback van gebruikers om u de meest effectieve fitness oplossingen te kunnen bieden

BESTEL UW FLEXTONE

Aanbevolen eindverkoopprijs: €185
AANBIEDING NIEUWE LANCERING €92.50

HET AANBOD STOPT IN

Flex Tone versus SlenderTone vergelijkingstabel

FlexTone SlenderTone Abs3 SlenderTone Abs5
Batterij type 3 x 1.5V AAA 3 x 1.5V AAA 3 x 1.5V AAA
Hartslagfrequentie 1-60Hz NVT NVT
Maximale uitgangsspanning 32V (1k belastbaarheid) NVT NVT
Stroomvoorziening 3V NVT NVT
Maximale stroomuitgang 50mA NVT NVT
Interval 30 Minuten 30 Minuten 30 Minuten
Intensiteitsniveaus 1-40 1-99 1-130
Modi 10 7 10
Riem om de arm te verstevigen 2 Geen Geen
Afstandsbediening Nee Nee
Aanbevolen eindverkoopprijs €92.50 €86.99 €104.99
VOORDEELPAKKET 50% KORTING
FLEXABS + FLEXBODY
€290 €145